Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN
Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN

Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN

*****

COD: masina_teren

Lista de prețuri: 270 Lei  

150 Lei

câștigați: 120 Lei (44%)
-44%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN

Din seria de gadgeturi cool pentru copii si adulti, iti prezentam noua noastra jucarie de la birou. Masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN este un gadget minunat pentru un cadou exceptional cu care vei impresiona orice copil si de ce nu, chiar si un adult pasionat de astfel de jucarii. Noi am numit-o simplu: un cadou perfect!

Masina 4x4 cu telecomanda

Joaca-te cu ea oriunde, pe orice tip de teren!

Avand dimensiuni destul de mari (
21.5x20x13cm)masina se descurca pe toate tipurile de teren, fie ca te joci in fata blocului pe asfalt, fie ca o iei cu tine in iesirile la iarba verde cu prietenii si familia, sau cand mergi la mare si vrei sa faci cateva jaloane prin nisip ca sa impresionezi pe toata lumea. Raza de actiune a telecomenzii wireless este de pana la 40 de metri si cu bateria incarcata full te poti juca pana la 15 minute cu ea. Cool nu?!

Masina 4x4 cu telecomanda


Viteza de pana la 15km/ora!

Desing-ul de masina de teren, accentuat de suspensiile uriase, completeaza impreuna cu rotile masive un look atragator si "fioros". Suspensia flexibila si independenta face ca orice obstacol ce iti va iesi in cale sa dispara, iar bara de protectie fata reduce de asemenea efectele directe in cazul coliziunilor cu diferite obiecte, mai ales atunci cand masina atinge viteze incredibile de pana la 15km pe ora.

Masinile sunt disponibile pe 3 culori: rosu, galben si negru.

Alege cadouri distractive!


Garantie 3 luni
 

Scale: 1:16

Dimensions: 215x200x130mm (length /. W. / H).

Drive: 2WD

Speed: up to 15 km / h

Forward, backward, turn left and right

Driving time: up to 15 minutes

Range: Up to 40m

Power cars: NiCd battery 4.8V 700mAh

Transmitter power supply: 1 9V battery

*****

Super tare masinuta! Am testat-o pe afara si se comporta excelent pe teren accidentat.

În curs de procesare...