Lampa LED Nava Startrek
Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek Lampa LED Nava Startrek

Lampa LED Nava Startrek

COD: lampa_enterprise

Lista de prețuri: 135 Lei  

90 Lei

câștigați: 45 Lei (33%)
-33%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Un gadget din seria "Star Trek"


Din seria de gadgeturi simbolice, iti prezentam un accesoriu excelent pentru pasionatii seriei minunate "Star Trek". Nava "Enterprise" poate sta acum pe noptiera ta si iti va oferi seara un spectacol de lumina 3D. Impresioneaza-ti oaspetii in serile de gaming sau de filme si recomanda-le si lor acest minunat accesoriu luminos.

Lampa LED Star Trek

Functioneaza cu 3 baterii AA (R6) sau direct prin cablul USB din pachet, iar jucaria e formata dintr-o baza si o suprafata din acril in care este gravata nava celebra "Enterprise". Noua ni s-a parut foarte interesant efectul vizual, mai ales daca este intuneric in camera. Poti schimba culorile prin butonul "touch" de pe baza si ai 7 variante multiple de alegere: de la alb, verde, rosu, albastru, roz,etc.

Suprafata de acril contine o folie de protectie si pe o parte si pe cealalalta si este foarte important sa o dati jos inainte de montarea acesteia pe baza.


Este un cadou ieftin, simplu si de mare efect. Nu cred ca exista persoana ce nu a vazut nava "Enterprise". O poti lua si pentru biroul de la serviciu daca inca nu stie lumea ca esti fan "Star Trek" :). Acum aceasta poate fi pe lista ta de cadouri pentru tine sau pentru cei dragi.


General

Power: 5W

Voltage: 5V

Power Supply: USB or Battery (3 x AA)

Material: Acrylic

Switch Mode: Touch Switch

Color: Blue, Red, Green, Cyan, Purple, Yellow, White

Garantie 3 luni 

Nici o postare gasita

Specificatii

Birou
126 x 194 x 100 mm
Negru
Plastic
158 g
3
În curs de procesare...