Lampa LED in forma de chitara Lampa LED in forma de chitara Lampa LED in forma de chitara Lampa LED in forma de chitara

Lampa LED in forma de chitara

COD: 95

Lista de prețuri: 165 Lei  

99 Lei

câștigați: 66 Lei (40%)
-40%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Lampa in forma de chitara

Avem pentru voi un gadget minunat ce va pune in valoare acest super simbol artistic. Si pentru ca suntem si noi pasionati de muzica si unii colegi chiar au cantat intr-o trupa rock, ne doream sa avem acasa o lampa in forma unei chitare electrice. Astfel am decis sa cautam in oferta de gadgeturi noi si captivante acest model superb de lampa LED in forma de chitara electrica.


Baza contine niste becuri LED ce lumineaza o placuta de acril pe care este pozitionata chitara si astfel, pe intuneric, se creeaza iluzia unei holograme perfecte ce pluteste in camera. Ni s-a parut foarte cool efectul si am pus aceasta jucarie pe lista de cadouri nonconformiste pentru pasionatii seriei. Se alimenteaza direct prin USB sau poate fi portabila si sa o luati cu voi oriunde cu ajutorul a 3 baterii AA(R6) ce nu sunt incluse in pachet.

Modul de iluminare este complex si ajunge pana la 7 tipuri de culori diferite prin apasarea unui buton. De la rosu, pana la albastru, verde, etc. La a 8-a apasare aceasta jucarie intra in modul de schimbare automata a culorilor. Garantat va fi atractia oricarei seri cu prietenii si nu numai!

Alege cadouri cool pentru tine si cei dragi de la GadgetWorl

Nici o postare gasita

În curs de procesare...