Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP
Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP

Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP

*****

COD: drona_syma

Lista de prețuri: 430 Lei  

340 Lei

câștigați: 90 Lei (21%)
-21%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP

Drona Syma X11C cu camera video HD 2MP ste o drona radiocomandata cu care ne putem distra din plin, patrunzand in tainele zborului. Acest gadget mic si usor este un cadou perfect ce garanteaza distractia atat a copiilor cat si a adultilor. 

Drona Syma X11C

Din seria, gadgeturi la moda- drona dispune de 4 motoare si 4 elice care o ajuta sa fie usor controlata in orice directie, datorita stabilizarii Gyro pe 6 axe. In plus are doua moduri de functionare: Free(amator) si Fast(profesionist) pentru a avea un control mai avansat si mai dinamic al dronei.

Mini Drona


CADOURI zburatoare!


Te poti juca atat in interior, fiind precisa in miscari, cat si in exterior. Materialul si corpul acestei drone ii confera rezistenta in cazul in care se intampla sa cada.

Transmisia este pe 2,4 GHz si 4 canale de frecventa si are un raspuns de 100 de ori mai rapid decat clasica transmisie folosita de obicei la alte gadgeturi radiocomandate de 27/40MHz. 


Mini Drona 


Dispune de o telecomanda profesionala care functioneaza cu 4 bateri (AA) , pe care le gasesti la orice magazin cu baterii. 

Este usor de pilotat si datorita marimilor, te poti juca cu drona chiar si in bucatarie, sufragerie sau holul casei tale. Poti face foarte multe acrobatii cu drona si chiar poti sa o rotesti in aer si sa o dai peste cap 360 de grade. Cool nu ?!

LED-uri multicolore

Aceasta este dotata cu LED-uri multicolore pentru a fi observata cu usurinta si camera HD de 2MP iti va permite sa filmezi din perspective uimitoare lanurile de rapita vara sau peisajele de toamna din zona de campie. Raza de actiune este de pana la 30 de metri.

Dureaza 50-60 de minute pana se incarca bateria si o poti alimenta direct de la laptop prin cablul usb cu care 
aceasta vine la pachet, si te poti juca cu ea continuu pana la 8 minute.Mini Drona 

frequency 2.4G

The 6-axis stabilization

Incarcare: 50-60 minutes

Timp de zbor continuu: pana la 8 minute

Taza de actiune: pana la 30 metri

Flight directions: up, down, forward, backward, rotate left and right, tilt left and right, 360 degree rotation

4 baterii AA pentru telecomanda ce nu sunt incluse in pachet

Steady summer also at the court

High-quality HD camcorder

Colored LED lighting

Dimensions: 15.2cm x 15.2cm x 3.7 cm


Garantie 6 luni. Nu beneficiaza de garantie produsele lovite, rupte, produse care au suferit socuri fizice.

*****

am luat cadou fiului meu de 13 ani jucaria asta si a fost foarte incantat de ea. e foarte distractiva si chiar si cei mari s-au bucurat sa zboare cu drona, multumim!

Specificatii

Cu telecomanda
Drona
15.5cm x 14cm x 3.5cm
Negru-Rosu
Plastic
1
În curs de procesare...