Casca de bicicleta si suport pentru umbrela
Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela Casca de bicicleta si suport pentru umbrela

Casca de bicicleta si suport pentru umbrela

COD: suport_umbrela

Lista de prețuri: 160 Lei  

50 Lei

câștigați: 110 Lei (69%)
-69%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Combo pentru bicicleta


Din seria de gadgeturi pentru bicicleta mult iubita, iti prezentam un super combo format dintr-o casca usoara de bicicleta si un suport inovator pentru umbrela cu prindere pe ghidonul bicicletei. Daca nu stii ce cadou sa ii iei unui impatimit al ciclismului din gasca ta de prieteni, acum ai o solutie extrem de practica si inovatoare.

Casca de bicicleta

 
Casca de bicicleta este conceputa dintr-un material de calitate (PC + EPS) si cantareste doar 275 grame. Este Unisex si are marimea L si se potriveste pe un cap cu circumferinta cuprinsa intre 58-61cm. Poti sa o folosesti in turele de oras, in turele de la munte sau chiar pe potecile salbatice de padure.


Suport umbrela pentru bicicleta 

Suportul de umbrela pentru bicicleta este ideal de practic cand vrei sa te plimbi lejer pe bicicleta, fara teama unei ploi marunte de vara ce ti-ar putea strica coafura. Este usor de transportat intr-un rucasc mic atunci cand prognoza meteo este instabila si te poti astepta oricand la averse. Datorita imbinarilor, acesta se poate orienta in mai multe pozitii si se prinde foarte usor pe ghidonul bicicletei tale. E un gadget foarte folositor si masoara 50cm lungime strans. Pentru montarea suportului pe ghidon aveti nevoie de o inelara de 5 pentru a ajusta suruburile suportului in functie de grosimea ghidonului bicicletei.
 
Alege cadouri pentru cei dragi! 

Marime suport:  500 x 24 x 24mm

Greutate casca: 275g

Marime casca: L - Unisex
 

Nici o postare gasita

În curs de procesare...