Boxa wireless Bluetooth Addon T8L
Boxa wireless Bluetooth Addon T8L Boxa portabila Bluetooth Addon T8L Boxa portabila Bluetooth Addon T8L Boxa portabila Bluetooth Addon T8L Boxa portabila Bluetooth Addon T8L

Boxa wireless Bluetooth AudioPro Addon T8L

COD: audi_t8l

1.649 Lei

LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Gadgeturi noi de toamna!

Boxa wireless Addon T8L
 este o boxă hi-fi miniaturizată pentru a putea fi poziționată lângă un PC, TV sau pe un raft. Aceste mici boxe vor reda muzica ta la un cu totul alt nivel prin claritatea și conectivitatea Bluetooth 4.0. Poți reda de pe orice dispozitiv Bluetooth, fie el iOS, Android, PC sau Mac. Pe noi ne-a impresionat calitatea constructiei si designul modern si elegant ce vine la pachet cu acest gadget muzical.

Addon T8L vine cu posibilitati diverse de utilizare si ofera un sunet hi-fi uimitor cu un bas puternic, in ciuda dimensiunilor reduse. In plus, poti conecta in acelasi timp 2 dispozitive prin cele 2 intrari audio (optical TOSLINK & 3.5mm stereo), spre exemplu poti avea conectat atat televizorul tau, cat si un pick-up. 

Daca vrei sa-i oferi unui prieten drag un cadou profi si elegant si il stii pasionat de muzica, atunci clar il poti impresiona cu acest nou gadget si nu trebuie sa lipseasca de pe lista de cadouri de acest tip.


TELECOMANDĂ DIN ALUMINIU

Telecomanda este prelucrată dintr-o singură bucată de aluminiu. Din aceasta, poți ajusta basul și înaltele pentru a se potrivi mediului tău de ascultare.

TELECOMANDA TV-ULUI POATE PRELUA COMENZILE

Comenzile telecomenzii Addon T8L pot fi transferate, spre exemplu, telecomenzii pentru TV. Astfel, ai control complet asupra sunetului prin telecomanda de la TV.

CALITATEA BASULUI DE NOTA 10!

Cu o putere totală de 60W și procesare avansată DSP, Addon T8L oferă un sunet uimitor dintr-o pereche compactă de boxe. 

ÎNCARCĂ-ȚI SMARTPHONE-UL

Prin portul USB din partea dorsală, poți încărca smartphone-ul. De asemenea, poți conecta orice receiver din seria Living (RX100 sau RXD200) pentru a integra boxele Addon T8L într-o rețea audio Audio Pro existentă.

 

Type:Powered stereo speaker system with bass reflex

Amplifier:Digital Class D amplifier, 2 x 30W

Tweeter:¾” textile dome tweeter, double chamber

Woofer:3.5”

Frequency range:53–25.000Hz

Crossover frequency:4.500Hz

Dimensions HxWxD:200 x 115 x 141 mm

Inputs:Bluetooth standard V4.0

 Aux In 3.5mm stereo

 TOSLINK optical digital (only PCM)

Outputs:RCA Sub Out

 USB DC OUT/max 5V 1000mA

Pachetul contine:

1 pair Addon T8L Speaker

1 x Quick Start Guide

1 x Remote control

1 x Power cable

1 x Speaker cable 

Garantie 12 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...