Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna
Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna Adăugați un produs Creați o copie acestui produs Ștergeți acest produs Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna Adăugați un produs Creați o copie acestui produs Ștergeți acest produs Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna Adăugați un produs Creați o copie acestui produs Ștergeți acest produs Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna Adăugați un produs Creați o copie acestui produs Ștergeți acest produs Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna Adăugați un produs Creați o copie acestui produs Ștergeți acest produs

Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna

COD: boxa_bicicleta

Lista de prețuri: 220 Lei  

130 Lei

câștigați: 90 Lei (41%)
-41%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Boxa portabila Bluetooth pentru Bicicleta cu lanterna


Pentru pasionatii de biciclete avem o serie noua de gadgeturi. O combinatie perfecta intre lanterna obligatorie si o boxa portabila bluetooth pentru ca muzica preferata sa te insoteasca in toate plimbarile tale pe bicicleta.

Boxa portabila bluetooth pentru bicicleta

Datorita suportului de prindere, acest gadget poate fi montat cu usurinta pe orice ghidon de bicicleta si are 3 moduri de iluminare LED. Cantareste doar 72 de grame, iar designul aerodinamic si culoarea portocalie o fac potrivita pentru orice stil de bicicleta. Datorita modulului Bluetooth incorporat, poti conecta telefonul la boxa si poti reda artistii tai preferati cu usurinta prin boxa de 25 mm si 3W incorporata.

Este un cadou super tare pentru orice pasionat de ciclism, iar intrarea jack de 3.5mm iti permite sa conectezi o pereche de casti daca vrei sa asculti discret muzica preferata sau posturile de radio, datorita functiei FM.

Suporta muzica in formatele MP3 si WMA.

Masurand doar 97x36 mm, aceasta poate fi purtata in orice geanta sau buzunar atunci cand ajungi la destinatie. Acumulatorul incorporat de 500 mAh permite o ascultare continua de pana la 3 ore, in functie de volumul ales. Lanterna LED poate fi folosita in 3 moduri diferite de iluminare.

Pe noi ne-a impresionat foarte mult aceasta boxa si am pus-o deja pe lista de cadouri pentru colegii biciclisti.

Pachetul contine un cablu USB pentru a putea incarca boxa de la orice laptop sau cu ajutorul unui adaptor de priza USB.

Operating time: 3 hours

Loading: DC 5V, 500mA

Charging time: 2-3 hours

3.5mm jack socket

Frequency range: 87,5MHz - 108 MHz

Frequency: 2.400GHz - 2.480GHz

Action radius: 10 meters

 

FM Radio

Supported music formats: MP3, WMA

Mini-USB port to USB

bike holder

Instruction


Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Bicicleta
97 x 36 x 25 mm
Negru-Portocaliu
Universal
Plastic
77 g
3
În curs de procesare...