Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1
Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1 Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1

Boxa portabila Bluetooth Lamax Beat Sentinel SE-1

COD: boxa_se1

Lista de prețuri: 299 Lei  

259 Lei

câștigați: 40 Lei (13%)
-13%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Inovatie in materie de boxe bluetooth!

 

Din seria de gadgeturi pentru pasionatii de muzica, iti prezentam un model de boxa portabila Bluetooth cu calitati inovatoare extraordinare!

Sentinel SE-1 este o boxa portabilă ce te va impresiona in fiecare zi cu o muzica de calitate. Aceasta are o carcasa robusta si rezistenta la praf si stropi, fapt ce iti va permite sa o iei cu tine atat la gratarele din aer liber, la pescuit sau la joaca in parc cu copilul. Iti da posibilitatea sa redai muzica preferata oriunde, oricand, iar bateria te va tine pana la 20 de ore fara incarcare. Pe noi ne-a impresionat acest lucru deoarece in ziua de azi, putine boxe portabile de marimea asta pot sa functioneze atatea ore incontinuu. Cool nu?!
 

Boxa portabila SE1Un sunet fidel intr-un gadget cool!


Boxele Lamax Beat sunt proiectate pentru a fi portabile, iar Sentinel SE-1 nu face exceptie de la regula. Ușor de utilizat , având un design extrem de atractiv si dimensiuni compacte , această boxă poate fi un cadou excelent pentru o persoana draga ce este putin mai pretentioasa in materie de muzica. O sa va impresionati sarbatoritul/sarbatorita garantat!

 


Sentinele SE-1 functioneaza prin Bluetooth cu orice dispozitiv ce detine aceasta functie si poate fi actionata de la o distanta impresionanta de pana la 25 de metri. Mai mult, puteți asculta muzica dumneavoastra preferată de pe MicroSD sau puteți lega orice altă sursă la acesta printr-un cablu audio inclus în pachet.

Daca telefonul tau va suna in timp ce este conectat la boxa, nu trebuie sa il scoti din buzunar. Boxa beneficiaza de functia "Hands-Free" si nu vei avea probleme in a vorbi direct prin ea. Pe langa asta, functia Radio FM si slotul MicroSD iti vor largi posibilitatile de a te juca cu acest minunat gadget.  


Boxa portabila SE1


 

Wireless technologyBluetooth 2.1 enables pairing with older devices

Speaker power10 W

BatteryLithium 2200 mAh

Playback timeUp to 20 hours

Max. pairing distanceUp to 25 metres

Speaker modesBluetooth speaker, digital FM radio, MP3 player, hands-free device

Playback optionsBluetooth, audio cable, microSD card

Digital FM radioAutomatically finds and stores available stations

MP3 playerPlays MP3, WAV, WMA. Remembers last track played.

Hands-freeIntegrated speaker and microphone. Control hands-free with buttons on the speaker.

Speaker function buttonsMode change, volume control, switch tracks / stations, station search, hands-free controls, flashlight on / off

Speaker functionsFlashlight, last track and station memory, Power save (when unpaired automatically turns off the speaker after 10 min of inactivity)

ConstructionSealed to IP65 rating for protection against dust, water spray and light rain. Rubber coating protects the speaker from shocks

Dimensions187 x 56 x 62 mm

Weight390 g

Garantie 24 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...