Boxa portabila Bluetooth Addon T3
Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3 Boxa portabila Bluetooth Addon T3

Boxa portabila Bluetooth AudioPro Addon T3

COD: boxa_addont3

Lista de prețuri: 1.299 Lei  

1.159 Lei

câștigați: 140 Lei (11%)
-11%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Din seria de gadgeturi Premium, iti oferim boxa portabile bluetooth Addon T3. Acest gadget este impresionant prin marimea compacata si sunetul grozav ce poate fi ascultat ori ca esti la job si ai nevoie de o muzica pe fundal, fie acasa cand vrei sa te relaxezi dupa o zi stresanta, oferind o dinamica uimitoare si un echilibru tonal de exceptie.

Addon T3 este boxa portabilă perfectă in curte, pe balcon, la un picnic sau în parc, T3 redand muzica uimitor de bine, cu înalte clare și bas profund. Este un cadou ce poate uimi chiar si pe cei mai impatimiti pasionati de boxe portabile, fiind una din putinele boxe de pe piata la care beneficiezi de aproximativ 30 de ore de redare la jumătate din volum și 12 ore de redare la volum maxim. Cool nu?!

Specialitatea celor de la Audio Pro, încă din 1978, este sunetul puternic produs de difuzoare mici. Inginerii Audio Pro au optimizat design-ul acustic astfel încât să ofere o dinamică uimitoare, un bas profund și presiune acustică din abundență. Tehnologia audio avansată împreună cu experiența în domeniul acustic oferă boxei control simplu și divertisment muzical din belșug. Sunet pur și simplu uimitor.


Addon T3 este proiectat pentru a fi folosit pentru perioade lungi. Acumulatorul are o autonomie de 30 de ore atunci când redarea se face la jumătate din volum și 12 ore pentru redarea la volum maxim.


Este un cadou de o calitate superioara. Boxa utilizeaza Bloetooth 4.0 pentru cea mai bună transmisie și calitate a sunetului si muzica poate fi redată wireless prin Bluetooth de pe orice dispozitiv compatibil: iOS, Android, Windows Phone, Mac sau PC. In plus, prin intrarea auxiliară audio disponibila, poti folosi conecta spre exemplu o pereche de boxe sau alte dispozitive audio.


Cu o putere totală de 25W și DSP avansat, Addon T3 oferă un sunet pur și simplu uimitor pentru o boxă de asemenea dimensiuni.


Încarcă cu ușurință telefonul mobil prin conectarea acestuia la portul de alimentare USB. De asemenea, poți conecta receiverele wireless din seria Living (RX100 și RXD200) pentru a conecta Addont T3 la o rețea wireless Audio Pro existentă. 

Type: Powered portable stereo speaker with bass reflex

Battery: Up to 30h (at 50% vol). 12h at 100% vol.

Amplifier: Digital Class D amplifier, 2x5W + 1x15W

Tweeter: 2 x ¾” textile dome tweeter

Woofer: 1 x 3.5”

Frequency range: 60 – 20.000Hz

Crossover frequency: 5.200Hz

Dimensions HxWxD: 115 x 215 x 135 mm

Inputs: Bluetooth standard V4.0 + Aux In 3.5mm stereo

Outputs: USB DC OUT/max 5V 1000

Garantie 24 luni 

Nici o postare gasita

În curs de procesare...